Bli ambassadör

Är du vår nästa ambassadör?

Älskar du Green Goddess och vårt koncept? Då kan kanske vårt ambassadrprogram kan vara något fr dig. Som ambassadör får du flera unika fördelar hos Green Goddess.

Vi söker ambassadörer som har en autentisk och personlig profil, med känsla för estetik på Instagram (och eventuellt andra sociala medier), där du vill dela ärligt och visuellt fint innehåll och produkter. Vi värdesätter din profil och stil mer än det exakta antalet följare du har och tar grna emot din anskan om du har min. 3 000 följare och öppen profil.

Fördelar som ambassadör

- Personlig rabattkod på 20% (på ALLT som inte redan är rabatterat eller till paketpris)

- Rabattkod på 10% som du kan dela med familj, vänner, nätverk, osv.

Hur man blir ambassadör:

Det är några få förutsättningar för at bli ambassadör av Green Goddess.

- Minst 3 000 följare på Instagram

- Möjlighet att visa upp en eller flera av våra produkter min. en gång i månaden, där du t.ex. förklarar varför och hur du använder produkten. I storys eller i inlgg med tydlig tag av @greengoddess.se

- Intresse av att skicka ditt innehåll med Green Goddess så att vi också kan dela i våra sociala medier. Du blir såklart taggad med massor av kärlek.

Låter det som något för dig? Skicka ett e-postmeddelande till oss på hej@greengoddess.se med ämnesraden 'Ambassadör - det är mig!', så kommer du att höra från oss inom 48 timmar.

Vi ser så mycket fram emot att höra från dig! <3

Sanne & Team Green Goddess