Nice Cream med Cashewkaramel och choklad

Denna krämiga Nice Cream med cashewkaramel och chokladöverdrag måste upplevas. Glassen är självklart utan mjölk och raffinerat socker.

Du behöver:

2 dl krämig Kokosmjölk
1 mogen och söt banan
3 msk cashewsmör
1,5 msk agave sirap
1/2 tsk vaniljpulver
2 msk choklad collagen

Chokladöverdrag

Ca 100 g mörk choklad
3 msk kokosolja
1 dl rostade kokosflakes

Gör såhär

Mixa samman alla ingredienser i en mixer till en slät smet. Häll upp i valfria glassformar och låt frysa ordentligt i minst 4 timmar.

Smält kokosolja och choklad och rör om. Häll upp i ett glas och doppa de frysta glassarna i chokladen. Var snabb med att strö över kokosflagor eftersom chokladen stelnar snabbt. Förvaras i frysen eller ät och njut! :-)

 

Recept är skapat av Evelinsbakverk