Chokladmuffins med kollagen

När du bakar med kollagen så får dina smarrigheter en SUPERSKÖN och svampig konsistens. Det är så GOTT!

1 st. av dessa muffins svarer till en dags dos av vårt populära kollagen, dvs. 10 g.

Du behöver

10 st.
2 msk. kokosolie
3 dl. havregryn
3 msk. sesamfrö
4 ägg
1 1/2 dl. Collagen Chocolate

4 mogna bananer
1 dl växtbaserad dryck
2 tsk. bakpulver
1 tsk. salt

Ev. 50 gram hackad, mörk choklad

Gör såhär

Börja med att sätta ugnen på 180 grader vanlig ugn (inte varmluft).

Lägg alla ingredienser (minus hackad choklad) i en skål och rör med elvisp, mixer eller matberedare tills bananarna är helt mosade och allt är väl blandat.

Rör sedan om önskas, hackad choklad ner i smeten.

Fördela smeten i ca. 10 muffinsformar (använd ekologiska formar från, t.ex. Änglamark) eller våra muffinsilikonformar

Baka i 19-20 minuter vid 180 grader.

Frys dina muffins och låt dem tina på köksbordet under natten, så är det muffins to go på morgonen.

Tips: Smeten kan också användas till våfflor, där de bakas i ugnen i våffelformar. Mängden deg och bakningstid är densamma som för muffins.