Vitare tänder - utan skarp kemi

Här får du mina 3 bästa tips för vitare och friskare tänder – helt naturliga!

"Hur du håller dina tänder vita, Carolina. Bleker du dem?"


- är en av de frågor vi fick allra mest efter att jag (Carolina) deltog i danska Løvens Hule (motsvarigheten till svenska Draknästet).

Bara för att vara tydlig. Jag har aldrig blekt mina tänder och kommer inte att göra det heller...

Men jag vill verkligen dela med mig av hur jag håller mina tänder vita på ett så naturligt sätt som möjligt.

Just nu kan du beställa alla 3 produkter i vårt julpaket, två av dem kommer med gratis! ♥Här kommer 3 små hjälpmedel för vita tänder

1. Tandkräm som bleker försiktigt

Flourfri tandkräm med kol från ek. En klar favorit–men varför? För det fungerar otroligt snabbt, effektivt och är samtidigt skonsamt för tänderna. den skummar och smakar gott.

Den kan ersätta vanlig tandkräm och du kan använda den varje dag., morgon och kväll.

Beställ tandkräm här

 

2. Använd en tandborste med Jon-effekt.

Jag älskar min eltandborste eftersom den kan något mycket speciellt. Den är nämligen en hybrid mellan en sonisk och jonisk eltandborste.


En sonisk tandborste borstar tänderna med en mycket snabb vibration (upp till 31 000 borstningar per minut) vilket effektivt bryter ner biofilm på och mellan tänderna.

El-tandborsten är även jonisk. När du använder en jon-tandborste så skapas negativt laddade joner som håller bakterier borta och skyddar tänderna långvarit mot bakterieangrepp och plack.

Kombinationen av sonisk och jonisk tanborstning är unik och vi är super stolta över att kunne erbjuda ION-Sei eltanborste i färgerna DayWhite, LakeBlue, Moon Grey och SakuraPink

3. Få renare mun och reducera dålig andedräkt

Köp en gång, använd den resten av ditt liv!
Har du testat en tungskrapa och sett hur mycket bakterier och slaggprodukter som kan sitta på tungan?

Om inte så  måste du verkligen prova!

På natten utsöndrar vi slaggprodukter via andning. Det ger en beläggning som du med stor fördel kan 'skrapa' bort.

Många av de bakterier som påverkar miljön i munnen (och därmed tänderna) kommer från tungan, därför är en tungskrapa det mest effektiva 'verktyget' jag känner till för att minska dålig andedräkt och optimera munnens miljö.

Beställ tungskrapa här


 

4. Minska intag av...

För att uppnå vitare tänder kan du även överväga om något av det du äter eller dricker missfärgar dina tänder – och sedan minska intag av detta. T ex kaffe, rött vin, svart te, lakrits m.m. Det är individuellt hur missfärgade tänderna kan bli av kaffe etc.