Spara tid, energi och pengar med FoodPrepping—mina bästa tips!

Mer tid och mindre vardagsstress med FOODPREPPING? Få mina bästa Foodprepping tips nedan!

Foodprepping handlar om att förbereda mat för att minska stress, spara tid och faktiskt även pengar.

När du lägger in planering i din matlagning kan du undvika svett på pannan och panikartat lågt blodsocker ;-)

Lunchvåfflor är mitt safecard när jag inte hinner med annat. Det går snabbt, är enkelt och supergott. Perfekt att frysa också!

Det finns oändliga möjligheter när det kommer till lunchåfflor och de är min nummer ett när det kommer till FoodPrepping. Se recept på sunda och goda
våfflor - glutenfria och sockerfria nedan.

 

Tips till FoodPrepping
Spara tid energi och pengar med FoodPrepping.

1. De flesta av oss försöker att få grönsaker till var måltid. Men när hungern tränger sig på så kan det verka överväldigande att ställa sig och hacka 100 olika grönsaker.
Mitt tips: När du gör sallad– hacka grönsaker till morgondagen på samma gång.! Förvara i en stängd behållare i kylen eller använd våra smarta silikonlock för att hålla salladen fräsh.

2. När du kokar ägg så koka för all del fler ägg än du kommer att äta för stunden. Du kan spara 7 minuter plus elkostnad om du blir äggsugen nästa dag. Ägg kan hålla sig i kylen flera dagar.

3. När du kokar gröt till frukost. Gör extra mycket gröt så att det blir över. Perfekt till mellanmål. Kläck ner ett par ägg och stek som pannkakor!

4. När du kokar potatis–koka så att du har över till en kall potatissallad dagen efter.

5. Lägg söndagen på att göra våfflor och annat du kan förvara i frysen. Jag bakar våfflor i ugnen med vår supersmarta våffelform. Det är superlätt och kladdar inte så förfärligt. Se recept nedan!

För recept på matiga och smarriga våfflor–ta en kik i vår receptbank!

 

Hoppas det gav dig lite ideér till hur du kan spara energi, tid och pengar i köket 🖤