Minska rynkor naturligt och effektivt– gör såhär!

Minska fina linjer och rynkor utan nervgift och invasiva metoder. Läs med här för de mest effektiva sätten att få bukt på bekymmersrynkan och samtidigt ge din hud en boost av glöd och näring.

Ovan ser du en före och efterbild på min egen bekymmersrynka efter EN natts användning av Frownies rynkplåster. Föreställ dig då vad en vecka kan göra!

Ja – det är ju inte så att jag inte kan leva med min bekymmersrynka men jag har heller inte jättemycket att använda den till. Den är för övrigt resultatet av datorarbete och ansträngande blick. Sommarsolen gör den ju heller inte mindre framträdande direkt.

Känner du igen dig?

Om du gärna hade varit förutan bekymmersrynkan så kommer här mina tre bästa tips till att effektivt minska bekymmersrynkan och samtidigt ge huden en näringsboost utan nervgift eller andra invasiva metoder.

Tre tips till färre rynkor på ett naturligt och effektivt sätt ♥

1. Frownies rynkplåster och Gua Sha

Varför fungerar Frownies Rynkplåster så effektivt?

Ja– som du kan se på bilden ovan så är Frownies Rynkplåster en effektiv metod för att få bukt på bekymmersrynkor eller andra rynkor som är resultatet av invand mimik och spänningar i musklerna.

Frownies fungerar på samma sätt som när du får axeln tejpad hos fysioterapeut för att minska smärtor och spänningar. Frownies verkar i de djupaste lagren av huden, där huden fäster vid muskeln. När du låter plåstret sitta på huden i minst tre timmar så tränas muskelminnet till att släppa spänningen i ansiktsmusklerna vilket bidrar till att minska rynkor och fina linjer.

I kombination med regelbunden Gua Sha massage har du en som Gua Sha [uttalas ”gwa sja”] är ett traditionellt kinesisk redskap till behandling som har använts i flera tusen år i Kina.

Gua betyder ”att skrapa”, och Sha betyder ”röda fläckar/rödma”. Det betyder att man skrapar på huden med ett redskap för att avlägsna stagnerad energi, slaggprodukter, ansamlad lymfvätska, spänningar och smärta. Det är en effektiv behandling som ger omedelbar effekt.

Beställ Frownies till pannan och mellan ögonbrynen här

Beställ Gua Sha här

Beställ Gua Sha och Frownies tillsammans och spara 179 kr här

 

2. Hyaluronserum

Varför Hyaluronsyra?

Hyaluronsyra är en långkedjad sockermolekyl som finns naturligt i huden och som verkar fuktbindande. Kroppen producerar mindre hyaluronsyra med åldern och det gör att rynkor och fåror bildas i huden. Hyaluronsyra är ett av de mest effektiva ämnen som du kan hitta i naturkosmetiska anti-age produkter. Hyaluronsyran, som effektivt återfuktar huden inifrån, motverkar rynkor och slätar ut huden.

Hyaluronic Skin Boost från C/O Gerd är ett underbart skönt och ekologiskt serum som reducerar fina linjer och rynkor samt ökar hudens elasticitet.

Beställ Hyaluronic Skin Boost här

3. Ice Globes

Till skillnad från Gua Sha som gärna används på varm hud så används Ice Globes för att kyla ner huden och på så sätt öka cirkulationen och hudens upptag av näringsämnen.

Om du väljer Gua Sha eller Ice Globes är smak och behag. Gua Sha är mer ett verktyg för massage och lymfdränering medan Ice Globes ger omedelbara resultat på svullnader och mörka ringar genom att kylbehandla huden.

När du kylbehandlar din hud med Globes kommer muskler och nerver att stimuleras, och det gör att lös hud ser fastare ut samtidigt som fina linjer och porer minskar.

TIPS: Eftersom kylan från Ice Globes ökar hudens näringsupptag så är en massage med Ice Globes ett genialt sätt att applicera ditt serum eller din kräm. Jag använder Ice Globes tillsammans med Hyaluronserum från C/O Gerd.

Beställ Ice Globes här

Ice Globes