Behåll din ägglossning med Daysy

7 bra skäl att använda Daysy

Varje dag pratar vi med en mängd kvinnor som vill ha en lösning på naturlig familjeplanering - av alla möjliga bra, spännande, fantastiska och självälskande skäl. En lösning som bevarar deras ägglossning eftersom det är oerhört avgörande för humör, sexlust, energi, välbefinnande etc.

Daysy är en bra, säker och pålitlig lösning som inte styr din cykel och fertilitet på ett konstgjort sätt. Och.. Daysy är inte bara en termometer men en Cykeldator med hög intelligens.

Läs om 7 bra skäl att använda Daysy Cykeldator nedan.

Naturlig familjeplanering med Daysy cykeldator

Fler och fler kvinnor vill följa sin cykel och därmed veta vilka dagar de är fertila och vilka dagar de inte är. På detta sätt får kvinnor en värdefull inblick i sin cykel och alla de fantastiska processerna som sker i kvinnokroppen under en månad. Daysy Cykeldator hjälper dig att lära känna din cykel och visar dig fertila och icke-fertila dagar med hög säkerhet. Daysy bevarar din ägglossning och berättar exakt när du har din ägglossning. Hon gör detta via en extremt noggrann termometer och en algoritm / intelligens baserad på 5 miljoner mätningar och 30 års forskning. Det finns många fördelar för dig - och för naturen - genom att undvika hormoner.

Här är 7 fördelar med Daysy Cykeldator

1) Naturlig familjeplanering

Daysy är 100% naturligt och har inga negativa biverkningar - bara positivt, är vi frestade att säga ...

2) Hög säkerhet

Daysy mäter din temperatur mycket exakt och baseras på en algoritm (intelligens) baserad på 5 mil. cykelmätningar och 30 års tysk forskning.

3) Bevarar ägglossningen - och det är viktigare än de flesta tror

Få människor förstår att när man lägger till hormonerna östrogen och progesteron förhindras mognad av ägget och ägglossningen i sig. Detta beror på att de artificiella hormonerna hämmar den stimulerande effekten av kroppens egna könshormoner på äggstockarna och deras naturliga hormonproduktion. Östrogen (etylenöstradiol): Hämmar det överordnade könshormonet som bidrar till mognad av ägget. Resultat: Ingen äggmognad. Progesteron (gestagen): gestagenet hämmar det viktigaste könshormonet som leder till ägglossningen. Resultatet: Ingen ägglossning.

4) Undvik en främmande föremål i kroppen

För det är vad en spiral är. Den har dessutom ofta fler biverkningar än vad vi tänker på. Bland annat att kroppen kan reagera genom att producera leukocyter eftersom den tror att det pågår en inflammation i kroppen som måste bekämpas.

5) Hormoner från p-piller förorenar vårt vatten!

Det är väldigt seriöst. Och få människor vet det. Att urin från kvinnor på p-piller förorenar nämligen vårt vatten (inklusive dricksvatten) med östrogen och etinylöstradiol (artificiellt östrogenliknande hormon) och gestagen (konstgjort progesteronliknande hormon). Med Daysy undviker du att bidra till den otroligt negativa effekten på naturen - och på kommande generationer ...

6) Lär känna din kropp kvinna

En cykeldator hjälper dig att lära känna din cykel och dess signaler när kroppen inte påverkas av konstgjorda hormoner. Det är en fantastisk resa att lära känna sig bättre och känna alla processer i kroppen på ett helt nytt sätt. Och i själva verket berättar din cykel och din menstruation mycket om din hälsa. Det är väldigt spännande :-)

7) Använd Daysy för att bli gravid

20% av kvinnorna som använder Daysy vill bli gravida och använder henne eftersom hon visar exakt var din ägglossning är. Daysy är en noggrant testad cykeldator med 5 miljoner. cykelmätningar och 30 års forskning i ryggen - och en hög säkerhetsnivå - och 100% utan biverkningar.

Sådan fungerar Daysy

Daysy mäter din temperatur och visar dig - via grönt och rött ljus - när det finns behov av annat preventivmedel, t.ex. kondomer eller pessar. Men hur kan hon ha så hög säkerhet, kanske du tänker? Det kan hon, eftersom Daysy har en intelligens baserad på en algoritm som jämför din cykel med mätningar från ca. 5 miljoner cykler och 30 års forskning. Daysy är inte bara en termometer men en Cykeldator.