7 anledningar till att välja Daysy

7 anledningar till att välja Daysy

Funderar du på Daysy cykeldator men har frågor som du gärna vill ha svar på? Så kika med här. Om du inte hittar svaret kan du bara skriva eller ring oss :-)

Här kommer 7 fördelar med att använda Daysy:

1) Daysy är 100% utan negativa biverkningar.

2) Daysy är utvecklad i Tyskland av en läkare som har arbetat med cykeln och cykeldatorer sedan 1986.

3) Daysy hjälper dig att lära känna din cykel och kroppens signaler igenom din cykel. Det är något härligt med att lära känna sig själv bättre och alla processer i kroppen på ett helt nytt sätt. Och din cykel och din menstruation berättar dessutom mycket om din hälsa. Det är spännande :-)

4) Daysy skiljer på fertila och icke fertila dagar med över 99,4% säkerhet.

5) Daysy är lika med naturlig cykel. Med Daysy bevarar du din ägglossning. Få människor känner till att konstgjorda versioner av hormonerna östrogen och progesteron förhindrar mognaden av ägg och själva ägglossningen. Detta beror på att de artificiella hormonerna hämmar den stimulerande effekten av kroppens egna könshormoner på äggstockarna och deras naturliga hormonproduktion. Östrogen (etylenöstradiol): Hämmar det könshormon som bidrar till äggets mognad. Resultat: Ingen äggmognad. Progesteron (gestagen): Gestagenet hämmar könshormonet som leder till ägglossning. Resultatet: Ingen ägglossning.

6) Få människor vet att urin från kvinnor som intar konstgjorda hormoner förorenar vårt vatten (inklusive dricksvatten) med östrogen och etinylöstradiol (artificiellt östrogenliknande hormon) och gestagen (artificiellt progesteronliknande hormon). När du använder Daysy framför syntetiska hormoner så är du inte bidragande till den otroligt negativa effekten på naturen - och på kommande generationer ...

7) Daysy visar var i din cykel som din ägglossning ligger.

Om Daysy 2.0: ✔ hög säkerhet ✔ är baserad på 30 års research och 5 miljoner cykel-mätningar ✔ Kliniskt testad ✔ är utvecklad i Tyskland och av en tysk läkare med 30 års erfarenhet ❤️ rött ljus = Du är fertil  Grönt ljus = Du är inte fertil

Frågor? Fånga oss på vår live chat på Greengoddess.se eller kriv till oss på hej@greengoddess.se